Oplev et Tiny House

 

TINY HOUSE LIVING GIVER DIG DIT KOMMENDE HJEM, “NØGLEN TIL FRIHED”

Vores nye arkitekttegnede tiny house er ca. 44 m2.

Huset er bygget i Danmark som et helårshus, som passer til vores 4 årstider, og som er indrettet med stuer en suite, stort badeværelser, soveværelse/kontor, store panoramavinduer med super lavenergimærkning.

Det store luksuskøkken giver dig lyst til, at bruge tid i køkkenet og lave alle dine yndlingsretter - og forsøge nye ting. Badeværelset med plads til skjulte hvidevarer, er særligt designet i højeste lækre kvalitet.

Alt lavet ud fra tesen - småt og godt, og mulighed for meget mere.

Det er vigtigt for os, dit nye hjem er sikkert og holdbart som alle andre huse - bare mindre, mere økonomisk, i naturhøjde, og fleksibelt.

Du får en fleksibilitet, som er uovertruffen - tilføj f.eks. en af de store terrassemuligheder, et flot, tørt og solidt skur, et orangeri osv. - mulighederne er uendelige, og det du selv kan drømme om.

Husene kan opsættes i næsten alt terræn, og på flere forskellige typer af fundament - præcis det, som passer til din placering.

Det er et dejligt nyt hjem, vi har designet og bygget til dig, som vil have frihed, tid, økonomi og lyst til at forfølge de interesser, som betyder noget for dit liv.

Livet er du givet, og NØGLEN TIL FRIHED, den får du her!

- det er ikke så svært …

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Vi har bygget og klargjort de byggeteknisk mest vanskelige 44 kvadratmeter til dig, så det er nemt for dig, at købe ind, indrette dig, og udvide selv.

Prisen for et komplet hus leveret ved brofast adresse er kr. 1.195.000 incl. moms (kr. 956.000,00 excl. moms) *.

- det er simpelthen så crazy, det ikke koster mere end andet nybyggeri, når det kun er de komplicerede m2 ...

* ved ukompliceret leveranceadgang efter nærmere aftale og muligheder.

DU VIL KØBE, OG HVAD SÅ?

Når du har set et eller flere af husene, kan du beslutte, du også vil leve en friere tilværelse i gode rammer, og så sker der nogenlunde følgende:

Du kommer i kontakt med din lokale tiny-agent, som hjælper og besvarer alle dine spørgsmål, og sørger for, at booke dig dit nye hjem.

Tiny-agenten sørger for, at du får en aftale om levering af dit nye hjem, og kan derudover bistå med en masse praktiske ting omkring det.

Hvis du ikke selv vil, kan, eller kender nogen, der gør det, så kan tiny-agenten også hjælpe med følgende:

 • næsten alt vedr. grundkøb og evt. byggemodning
 • transport, montering og tilslutning
 • terassebygning, skur, anlægsarbejde
 • håndværkere i enhver afskygning
 • ændringer i dit nye hjem
 • forsikringshenvisning
 • byggetilladelsesprocessen
 • ...og meget mere

- vi har mange kontakter, og deler dem gerne…

KØB ET TINY HOUSE LIVING

Køber du hus af os, kan du hente huset direkte på fabrikken i Jylland / Danmark, men vi kan også hjælpe dig hele vejen fra afhentningen på fabrikken, til du flytter ind.

Det betyder, vi kan tage dig med gennem følgende opgaver i forbindelse med huskøbet:

 • realkreditlån og bank
 • byggetilladelse
 • byggemodning
 • entreprenør-arbejde
 • transport og kran
 • VVS-, el- og kloak-tilslutning - terassebygning / redskabsskur mm.
 • småændringer af tømrer mv.
 • anlægsarbejde - osv

Det kan vi, da vi har samarbejde med dygtige lokale håndværkere, arkitekter, bygningskonstruktører, projektledere, og ingeniører landet over, der hjælper dig i mål med, at kunne bo i et TINY HOUSE LIVING.

1 OG 5 ÅRS GENNEMGANG AF HUS

Hos os køber du et hus. Det er ikke et skur, ikke et sommerhus, ikke en campingvogn, eller noget helt 4. Det er et hus, og når det er et hus, så gælder andre regler, og du får flere muligheder. Bla. kan vi efter nærmere aftale foretage hhv. et 1 og 5 årigt eftersyn, så vi kan tjekke, at alting i huset er som det skal være.

Vi kan ikke rigtig sammenligne os med andre her, for vi har ikke stødt på andre, som går tingene igennem på den måde.

For os er det vigtigt, du får noget ordentligt, og den gode kvalitet vi ønsker.

Huse, der er lavet ordentligt, tager som regel længere tid at lave, end andre, og når vi nu alligevel skal lave det ordentligt, så har vi selvfølgelig også valgt nogle ordentlige materialer, da prisforskellen mellem billige materialer og kvalitetsmaterialer er relativ lille.

Det betyder du får et ordentligt hus, og arbejdstiden er den samme.

Derudover, så er det alle de dyre m2 i et hus vi har bygget til dig - badeværelse, køkken, bryggers, varmeanlæg, facader, tag og gulv - og de er bare ikke discountbillige - men de er godkendte, og brandsikrede osv. ... og igen, du kan jo vælge, at få et orangeri eller en god skurløsning, hvis du vil have flere og billigere m2.

Læs evt. mere om 1 og 5 års gennemgang - for der er forskel på huse og priser - så sæt dine penge, i noget der holder.

 
 
 
 
 
 

ER "TINY HOUSE" LIGE SMÅT NOK?

- eller vil du bare gerne være lidt forberedt på et ændret behov i fremtiden?

Når du køber dit Tiny House får du tegninger og planer fra os, så du kan købe eller lave en eller flere tilbygninger - op til 160 m2 samlet. Tegningerne er på 2 x 22 m2 ekstra, der bla. kan bruges som ekstra værelse, stue, kontor, værksted oa. - valgene er dine. Der vil også være mulighed for væksthus, orangeri, udestue, eller drivhus på alle mulige leder og kanter - helt op ekstra 72 m2 Tiny House Living - et rigtig godt sted at starte, et liv med overskud.

*Illustrationen er udelukkende en visuel gengivelse af glasbygningen, og skal betragtes som vejledende i forhold til den færdige bygning.

thl_croppetudestue_croppet

*Illustrationen er udelukkende en visuel gengivelse af glasbygningen, og skal betragtes som vejledende i forhold til den færdige bygning.