Om Tiny House Living

Om Tiny House Living

Tiny House Living er en dansk iværksættervirksomhed, der bygger langtidsholdbare, æstetisk smukke og mobile Tiny Houses, som imødegår ønsker om en fleksibel, innovativ og simpel livsstil. Michael Henneke, som har stiftet Tiny House Living i Danmark, siger om konceptet:

Jeg tror, at den primære værdi, man får ud af et Tiny House, er frihed – både i forhold til tid og penge. Det er en livsholdning, der handler om at leve mere simpelt, sætte fokus på det nære og få mere frihed til at gøre det, der betyder mest i ens liv. Folk er ved at opdage, at man ved at bo småt kan få et stort liv”.

Tiny Houses handler også om mere end en simpel livsstil. Husets mange funktioner indbyder til flere forskellige anvendelsesmuligheder – en af styrkerne ved konceptet. Med et Tiny House har du friheden til at indrette dig unikt og med dine specifikke behov for øje.

Om os

Et Tiny House er – som navnet indikerer – et mindre hus, og desuden utrolig hyggeligt. Det gør det yderst velegnet som sommerhus eller kolonihavehus. Du kan ovenikøbet tage det med dig, hvis du flytter til den anden ende af landet. Huset har plads til en lille familie og giver en særlig mulighed for at nyde hinandens nærhed og samvær.

Fleksibelt i design

Vores forskellige modeltyper er ikke nogen begrænsning for, at du kan få dit hus, som du vil have det. En af de ting, vi vægter højt, og som er en af styrkerne ved konceptet, er nemlig din mulighed for at modificere huset, så det passer til lige netop dine behov.

Lasse brænder tagpap2