Mød Tiny House Living

VI ØNSKER AT LEVERE DANMARKS BEDSTE TINY HOUSE - OG LÆGGER MASSER AF HJERTEBLOD I PROJEKTET

TINY HOUSE LIVING er en hjerteblodsvirksomhed, der er igangsat for mange år siden, for at innovere og udvide vores muligheder for at bo og indrette os på, og som siden 2015 har været en ret almindelig virksomhed, hvor ønsket er, at gøre en positiv forskel for dig, de ansatte, samfundet og os selv på en ordentlig måde. Vi skal have have hjertet med, og tænke generationer frem.

Tiny House Living A/S er udskilt fra ejendomsselskabet SNH Ejendomme, der er et sundt og velfungerende ejendomsselskab, der udlejer bolig- og erhvervslejemål, og netop gennem de aktiviteter, har kunnet muliggøre, at forene drømme og visioner, og dermed beskrive og udvikle tiny houses – eller små huse – til Danmark og udlandet.

Henrik Enevoldsen - COO

Michael Nørregaard Henneke - partner & specialkonsulent.

Anne Styrbech - udvikling & design.

TINY HOUSE LIVING FILOSOFI OG MISSION

Husene produceres i dag efter de mest innovative metoder til sikring af høj kvalitet og bæredygtig produktion med sunde arbejdsvilkår for alle ansatte og underleverandører.

Det er vigtigt for THL, at husene er bygget godt, og kan holde de næste 100 år.

Helårsbeboelse i en høj kvalitet af såvel materialer, som æstetik, har været kendetegnet i hele forløbet omkring udviklingen og produktionen af de forskellige modeller fra THL, og det med baggrund i selskabets forkærlighed for innovation, ordentlighed og frihed.

Vi kan aldrig anbefale, at bo i et hus, der ikke er helårsgodkendt, og overholder bygningsreglementet incl. brandsikring osv., selvom det er billigere.

 
 

TINY HOUSE LIVING

ELSKET AF ALLE...
OGSÅ DIN HUND ;-)

 

TINY HOUSE PÅ HJUL - VORES FØRSTE TINY HOUSE PROJEKT

Vi bygger ikke længere tiny houses på hjul, da det samlet set ikke giver mening for os, at have hjul på helårsboliger i Danmark under gældende lovgivning.

Det har bl.a. noget at gøre med byggemetoder, konstruktionen, byggetilladelser, tilslutning mm.

Imidlertid har vi bygget en del, som rent faktisk er “kørende”, og vi har selv nogle stykker tilbage, som oftest benyttes i forbindelse med genhusning, midlertidige faste beboelser i 1 - 2 år mm., og hvor der er indregnet en transport og etableringsomkostninger på 25 - 35.000 kroner til el, vand, kloak + transport og opsætning.