Tiny House på hjul

TINY HOUSE PÅ HJUL - VORES FØRSTE TINY HOUSE PROJEKT

Vi bygger ikke længere tiny houses på hjul, da det samlet set ikke giver mening for os, at have hjul på helårsboliger i Danmark under gældende lovgivning.

Det har bl.a. noget at gøre med byggemetoder, konstruktionen, byggetilladelser, tilslutning mm.

Imidlertid har vi bygget en del, som rent faktisk er “kørende”, og vi har selv nogle stykker tilbage, som oftest benyttes i forbindelse med genhusning, midlertidige faste beboelser i 1 - 2 år mm., og hvor der er indregnet en transport og etableringsomkostninger på 25 - 35.000 kroner til el, vand, kloak + transport og opsætning.

UDLEJNING AF DE MOBILE TINY HOUSES

De mobile tiny houses udlejes ab 8300 Odder (dvs. du afhenter selv, eller betaler en maskinstation for at hente det) og til kr. 10.000,- incl. moms pr. md. / 3 mdr. depositum, og efter lejergodkendelse.

Vi har nogle tiny houses i en Tiny Town i 8300 Odder til almindelig udlejning. De slåes op på henholdsvis vores Facebook side og Boligportalen, når de bliver ledige.

Vi bruger ikke venteliste. Når det bliver muligt, at leje et eller flere af de nuværende tiny houses på 40 m2, vil du kunne finde det på vores Facebook profil, Boligportalen, og evt. i et separat afsnit om projekter her på hjemmesiden.

 

"Følg os på Facebook og bliv opdateret om kursus, brugbar og nyttig viden, samt se med i processen omkring design og produktion af vores nye Tiny House"

Michael Henneke
Tiny House Living,

TINY HOUSE LIVING PÅ HJUL

Mål på tiny houses på hjul:

Udvendige mål:
Bredde: 255 cm. Længde: 860 cm. Højde: 400 cm.

Indvendige mål:
Bredde: 202,5 cm.Længde: 822,5 cm.Højde: 283 cm. stigende til 317 cm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKRIV TIL OS - VI VIL MEGET GERNE HØRE FRA DIG