Ledige jobs i Tiny House
Living A/S

 
 

FORHANDLER / AGENTER / AMBASSADØRVi søger løbende forhandlere / agenter i forskellige distrikter over hele Danmark, som kan være med til at gøre en forskel for mennesker i alle aldre og i forskellige livssituationer.
Vores huse er for alle og dermed er potentialet stort, da vi også har en mega-trend i tiden med simple living, less is more, tid til overskud osv.

Vi søger Jer eller dig, som har følgende karakteristika:
- der arbejdes allerede med salg i dag- der er et fair lokalkendskab i det distrikt, der søges til- planlægning, administration og opfølgning er helt almindeligt- resultatorienteret, idérig og kommunikativ kendetegner dig og evt. din virksomhed

Vi tilbyder et mega-fedt produkt, med mulighed for høj indtjening og mersalg, når du hjælper køberne med at realisere deres ønsker.
Vi giver træning, og finder efterfølgende sammen den strategi, som passer bedst til det relevante distrikt.
- vi kan foreslå alt fra behandling af leads og køberhenvendelser, rådgivning af kunder, kontakt til ejendomsudviklere, banker, lokale håndværkere, netværk mm.
Derudover er der 1 gang om måneden regionssalgsmøde og TEAMS-møde for opdatering og vidensdeling med øvrige forhandlere / agenter.

Der er “frie” distrikter, hvor vi andre i dag tager henvendelserne, men ikke er opsøgende - det kan ses under kontakt, hvilke distrikter, som ikke har navngivet forhandler / agent tilknyttet, og de kan være i frit spil, så spørg gerne.Generelt for alle ledige stillinger:

Henvendelser behandles fortroligt, og er der spørgsmål, kontakt da gerne Michael Henneke på mail - mh@tinyhouseliving.dk - eller telefon - 929 00125. Ansøgninger og relevante dokumenter kan sendes direkte til Michael Henneke på mh@tinyhouseliving.dk Tiny House Living A/S har siden 2015 udviklet og produceret helårsgodkendte huse på op til 44 m2, med øje for design, kvalitet og bæredygtighed. Husene bygges ordentligt på dansk svanemærket fabrik, og leveres færdige med kort leveringstid. Se mere på www.facebook.com/TinyHouseLiving.dk eller www.tinyhouseliving.dk